Destinationer – Wi-Resor

Destinationer Aktiva resor runt om i världen

 • Alperna

  Om du funderar på att boka en vandringsresa eller cykelresa till Alperna har du hittat helt rätt. WI-Resor är Sveriges ledande expert  och Alperna är som vår egen bakficka. Vi har stenkoll på de bästa vandringslederna och cykelstigarna, de bekvämaste hotellen och den godaste maten. 

 • Andorra

  Det lilla pyttelandet mellan Spanien och Frankrike känns mer som Nya Zeeland än Europa. Smala vandringsstigar slingrar runt turkosa sjöar i trollska berg med snöklädda toppar på över 2 900 meter. Linbanor startar direkt från bygatorna. Och det är sol nästan året om. Räkna med att bli förälskad!

 • Cypern

  Cypern är Medelhavets tredje största ö och en kär semesterdestination för svenskar. De flesta tänker på fina badstränder och gassande sol, men Cypern har så mycket mer att erbjuda. Här finns vackra berg, dramatiska kuststräckor och en gammal och intressant historia att lära känna.

 • Dolomiterna

  I Dolomiterna, världens vackraste berg, kan du välja mellan tre destinationer; Madonna di Campiglio, Cortina d ’Ampezzo och Val Gardena. Klassiska Val Gardena erbjuder vandringar på alla nivåer. I Madonna och Cortina, är de mest intressanta vandringarna är av lite tuffare karaktär. 

 • England

  England är mer än London. Här finns bland annat 15 stora nationalparker och en mycket lång kustlinje med allt från vidsträckta sandstränder till fjordar och dramatiska klippkuster. Den mindre kända delen av landet upplevs bäst under en vandringsresa med oss på WI-Resor. Så enkelt är det!

 • Frankrike

  Det är i Val d'Isère som Frankrikes mest storslagna vandringsupplevelser väntar. Sommartid är det nästan bara fransmännen och vi på WI-Resor som hittar hit. Följ med oss och låt dig förföras av den vackra naturen, de alpina djuren och kulturen under vår vackra vandringsresa.

 • Grekland

  När vi reste runt i den grekiska övärlden och letade efter de mest vidunderliga upplevelserna fastnade vi för Kreta med sina stora höjdskillnader och omväxlande natur. Vår vandringsresa är ett gyllene tillfälle att uppleva sidor av ön du inte visste fanns omgiven av dramatiska berg.

 • Italien

  Vi har finkammat Italien för att kunna erbjuda dig branschens bästa cykelresor och vandringsresor. Resultatet är dessa oförglömliga äventyr bland blomstrande alpängar, gröna vinkullar, pittoreska byar och dramatiska kuster. Alltid med utsikter som får dig att dra efter andan. 

 • Kanarieöarna

  Vi på WI-Resor har nosat rätt på Kanarieöarnas vackraste vyer, mest omväxlande miljöer och minnesvärda upplevelser. Så snör på dig vandringskängorna och följ med till Gran Canaria eller La Gomera. Du som uppskattar en aktiv semester med natur, kultur, bra boende och god mat kommer att stortrivas.

 • Kroatien

  Kroatien är ett paradis för den aktiva resenären. Efter dagens strapatser väntar ett bad i Adriatiska havet, en god måltid och ett glas vin. Med oss kan du uppleva en kombinerad båt-, vandrings- och cykelresa i Istriens vackra övärld eller följa med på en oförglömlig vandringsresa i södra Kroatien.

 • Marocko

  Pittoreska berberbyar, bräkande getter, frodiga dalgångar och Nordafrikas högsta bergstoppar väntar under vår spännande vandringsresa till Marocko. Dessutom avslutar vi veckan i myllrande Marrakech. Det här är en resa du inte får missa. Säkra din plats idag!  

 • Portugal

  Vi hittade Portugals vackraste vandringsleder på ön Madeira. Här formar hundratals blomsterarter, oregano, eukalyptus, vin- och fruktodlingar ett grönt hav av väldoftande och färgrika växter på sluttningarna och i dalgångarna mellan de mäktiga bergstopparna.

 • Schweiz

  Schweiz är ett av världens rikaste länder, och rikedomen visar sig inte bara i landets medelinkomst och de väl tilltagna priserna. Även vad gäller vacker natur – höga alptoppar, gröna fjällhedar och stilla sjöar – lever det lilla landet i överflöd.

 • Skottland

  Skottland har ett fantastiskt landskap och mycket uppskattat för vandring. Västkusten med sin fjordar, inlandet med sina fjäll och östkusten med sina gröna ängar. Här finns mycket att utforska och en intressant kultur att ta del av. 

 • Slovakien

  Följ med på en vandringsresa till Slovakiens vandringsparadis i Tatrabergen vid den polska gränsen. Här väntar genuina små byar, smaragdgröna sjöar och dramatiskt taggiga klippor. Utmärkta leder tar oss fram och vandringen går från lätt till medelsvår.

 • Spanien

  Vi kan Spanien på våra fem fingrar. Vi vet var de naturskönaste stigarna finns, de mest pittoreska byarna och mest spektakulära vyerna. De är långt ifrån solstolarna på stranden. Men desto närmare historien, kulturlandskapen och livet bakom kulisserna. 

 • Tyskland

  I Tyskland hittar du allt från gemytliga byar och charmiga medeltida städer till alper och floddalar med fantastiska vinodlingar. Vår cykelresa går till vackra Moseldalen, Tysklands viktigaste vindistrikt där rieslingdruvan frodas.

 • USA

  För naturälskaren finns det oändliga möjligheter till storslagna upplevelser i USA. Speciellt i Utah och Colorado som är vårt fokus under en oförglömlig vandringsresa i höst. Klart du ska följa med!

 • Österrike

  Vi har sökt med ljus och lykta efter Österrikes vackraste vyer, bästa vandringsleder och cykelvägar, de mest pittoreska byar och bekvämaste hotell. Resultatet är dessa storslagna äventyr.