Vandringsresor till Kroatien

Kroatien Vandrings- och cykelresor till Kroatien

Kroatien är ett paradis för den aktiva resenären, vare sig du vill cykla eller vandra. Efter dagens strapatser i det kuperade landskapet väntar ett bad i Adriatiska havet och kanske något gott att dricka. Med oss kan du uppleva en kombinerad båt-, vandrings- och cykelresa i Istriens vackra övärld eller följa med på en oförglömlig vandringsresa i södra Kroatien.

Hitta din resa till Kroatien

 • Kroatien Dalmatien

  Räkna med att bli förälskad i Kroatien under denna minnesvärda vandringsresa. Dalmatiens kust bjuder på härliga stränder, lummiga grönska, höga berg och ett behagligt medelhavsklimat.

 • KroatienSingelresa Dalmatien

  För dig som reser på egen hand och gärna snör på dig vandringskängorna presenterar vi en storslagen resa i Dalmatiens kustlandskap. Här väntar härliga stränder, lummiga grönska, höga berg och ett behagligt medelhavsklimat.

 • KroatienWeekend Dalmatien

  Weekendvandra i Dalmatiens vackra kustlandskap! Under resan varvar vi trevliga vandringar med att njuta av bekvämt boende och vackra vyer.

 • Kroatien Istriens öar

  Upptäck tjusningen med att kryssa i norra Kroatiens fantastiska skärgård och utforska naturen från cykelsadeln. Vi bor på ett fartyg och förutom att upptäcka landskapet på cykel, besöker vi charmiga byar, badar och och njuter av omgivningarna.