Vandringsresor till Sverige | WI-Resor

Sverige Vandringsresor Sverige

Svenska fjällen blir allt mer populära för vandring. Här har vi fantastik natur och möjlighet till stora upplevelser inpå knuten. Att uppleva våra egna fjäll med kunniga fjällguider på dagsturer, kombinerat med högklassigt boende och god mat är en perfekt semestervecka.

Hitta din resa till Sverige

 • Sverige Höga Kusten

  Höga Kusten är ett område  med storslagna vyer och världens högsta kustlinje. Området blev ett världsarv år 2000 och är ett välbesökt resmål. Skuleskogens med Skuleberget och Slåttdalsskrevan (känt från Ronja Rövardotter) samt Ulvön är populära attraktioner, som lockar med naturskön vandring och mäktiga vyer. 

  6 dagar från 14 850 SEK
 • Sverige Tänndalen

  Upplev underbara svenska fjällen med kunnig guide. Vi gör dagsturer och bor bekvämt och äter av vad det lokala köket erbjuder. En klimatsmart resa där vi tar nattåget från Stockholm.

  8 dagar från 16 680 SEK
 • Sverige Österlen

  Skånska Österlen är kanske Sveriges mest idylliska vandringsdestination. Kombinationen av kustens vackra sandstränder, inlandets skiftande natur och ett rikt kulturarv gör Österlen till ett perfekt ställe för avkopplande vandringar och kulturella upplevelser

  5 dagar från 10 950 SEK