Jobba hos oss – Wi-Resor

Jobba hos oss

Färdledare för WI-Resor

Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med personer som kan jobba som färdledare för oss. Vi har höga krav och eftersträvar att ha branschens bästa färdledare. Vi söker just nu i första hand färdledare som kan leda våra cykelgrupper och våra vandringsdestinationer i Italien och Spanien, men även till våra andra vandringsdestinationer kommande år.

Om WI-Resor

WI-Resor startades 1994 av Werner och Inga. En grundprincip i alla arrangemang var redan från början att kvalitet skulle gå före låga priser, en inställning som fortfarande är vägledande i framtagande av nya resmål. Vår huvudkategori är först och främst Vandringsresor, men vi erbjuder även Cykelresor, Singelresor och Weekendresor inom främst Europa. Alla resor bygger på konceptet hög bekvämlighet, vilket tex innebär att vi alltid tar flyget och att vi väljer hotell med personlig omtanke. Hotellen är till största delen fyrstjärniga och en flerrättersmiddag ingår också. Många av våra resenärer är vana vid att resa och ställer höga krav..

Att vara färdledare för WI-Resor innebär att du på egen hand ska kunna leda en grupp vandrings- eller cykelresenärer och ta hand om gruppen under deras vecka på destinationen. WI-Resors ansikte utåt är du. Med kunskap om resmålet och känsla för service bidrar du med ditt positiva sätt till att gruppen får en så bra upplevelse som möjligt. Det är viktigt att vara påläst, men också kunna handla självständigt i oväntade situationer. Säkerhet är också mycket viktigt för oss och våra färdledare är alla utbildade i första hjälpen.

Vilka krav ställer vi?

Erfarenhet från att leda vandringar/cykelturer/grupper
eller stor privat erfarenhet av vandring/cykling och servicenäringen
God allmänbildning (vara påläst på resmålet)
Flytande svenska, tala god engelska, gärna italienska och/eller spanska
Ha en hög social kompetens (mycket viktigt)

Meriterande

Natur- & friluftsutbildning
Guideutbildning
Första hjälpen utbildning
Erfarenhet av våra destinationer
Goda referenser som färdledare

Det våra färdledare har gemensamt är att omtanken och intresset för människor samt sin passion för vandring eller cykling.

WI-Resors övergripande mål 

”Vi vill dela med oss av alla fantastiska platser vi upplevt och att våra resenärers högt ställda förväntningar uppfylls”

OBS. Just nu har vi all personal vi behöver under  2018.

Du är alltid välkommen att skicka in ditt CV till oss på info@wiresor.se med en kort presentation av dig själv (märk mailet Färdledare). Vi svarar sedan på din mail och är du intressant ser vi gärna att du kan träffa oss på kontoret, även om vi inte kan erbjuda något just nu. Observera; Vi kommer tyvärr inte ha möjlighet att svara på ansökningar på telefon.