Vandringsresor i Alperna till lägre pris – Wi-Resor

Resebloggen

  • Vandringsresor i Alperna till lägre pris

    Inför 2019 erbjuder vi två storslagna vandringsresor till lite lägre pris: Kitzbühel och Val di Fiemme. Det är fortfarande fantastiska vandringar och god standard på hotellen, men de ligger i mindre kända dalgångar eller byar.

    När du följer med på våra ordinarie vandringsresor ingår alltid ett väl utvalt (och av oss provbott) 4-stjärnigt hotell med hög standard. Vi har även försäkrat oss att servicen är i toppklass och att det varje gång finns med både en svensk och en lokal guide. Det är vi ensamma om på marknaden.

    Men även hos oss kan det prismässigt skilja på olika resor som ändå har samma hotellstandard. Då är det ofta flyget som påverkar. Att en flygbiljett till Venedig kan vara 1500 kr dyrare än till München är inget ovanligt. Vidare är det olika prisnivåer i olika länder och destinationer som påverkar, och vilken tid på året du väljer att åka.

    Men nu kan du alltså boka vandringsresor till Alperna till lägre priser – utan att tumma på upplevelsen!

     

  • Kuperad och naturskön vandring i dramatiska Cornwall

    I grönskande Cornwall är du en hårsmån från svallande hav och pudermjuka stränder samtidigt som du står mitt i landsbygdsidyllen. Naturen är perfekt för vandring, vilket fler och fler upptäcker. WI-Resors Eva Flygh har nyligen varit i Cornwall och berättar om dess skönhet, om resans innehåll och om varför hon älskar att vandra i området.

    Läs hela inlägget
  • Min Camino de Santiago

    Jag har alltid fascinerats av Europas uråldriga pilgrimsleder. För två år sen satte jag igång projektet att skapa en version av Camino de Santiago som skulle passa in i WI-Resors filosofi “bekväma resor för aktiva”.

    Läs hela inlägget
  • Bloginlägg från Bodil Hägg om en vandringsvecka på La Gomera

    WI-Resors Blogtävling/reseberättelse för resenärer.

    Tävlingen är nu avgjord.

    1:a pris Bodil Hägg, Myggenäs (Crazy Creek friluftsstol)
    2:a pris Lena Maria Liss, Gävle (Komperdell ihopfällbara vandringsstavar)
    3:e pris Jan Carlsson, Leksand (Komperdell ihopfällbara vandringsstavar)

    Läs hela inlägget
  • Man får vad man betalar för, eller?

    Denna grundregel brukar stämma ganska bra även när det gäller resor. T.ex. är resorna hos oss inte de billigaste på marknaden, men som vi vill hävda, man får lite mer, lite bättre hotell, lite bättre service, osv.

    Läs hela inlägget
  • Drabbad i Utah

    Jag blev oväntat drabbad och det förvånade mig. Jag har ju ändå vandrat i dessa trakter flera gånger tidigare. Jag har otaliga megabyte av bilder hemma på datorn från vandringar här, men nu åkte kameran upp igen, och stannade uppe.

    Läs hela inlägget