Yoga & Vandra – Wi-Resor

Yoga & Vandra Kombinera vandring med yoga

Yoga och vandring kan låta som en udda kombination, men de båda träningsformerna ger en fantastisk effekt när man kombinerar dem. Yogan bidrar till att bygga upp rörlighet och styrka i de punkter i kroppen som är en vandrares svagaste. Kombinationen ger en en stark och balanserad kropp från topp till tå, utrustad för att bestiga höga toppar och djupa dalar - både i naturen och i livet.

 

Hitta din resa

 • ÖsterrikeYoga & Vandra Ischgl

  En mycket uppskattad kombination av vandring och yoga i en härlig inramning. Passa på att uppleva alpnaturen och ge kropp och själ en energikick genom välgörande yoga. Hotellets nyrenoverade rum och den utökade spa-avdelningen gör att vi bor riktigt bekvämt!

  8 dagar från 14 550 SEK
 • ÖsterrikeSingelresaYoga & Vandra Ischgl

  En “må bra-resa” för dig som reser solo. Vi bor i den charmiga byn Ischgl, på nyrenoverade Hotel Post med sin stora spa-avdelning. Vandring i kombination med välgörande yogapass. Härliga dagar fyllda av trevligt sällskap och inspirerande upplevelser!

  8 dagar från 14 950 SEK
 • ÖsterrikeYoga & Vandra Lech

  Vi är glada att nu kunna erbjuda yoga som tillval på vår populära vandringsresa till Lech. Under veckan blandas vandring i den underbara alpnaturen, med inspirerande yoga, god mat och bekvämt boende på ett omtyckt, fyrstjärnigt hotell med härlig relax-avdelning.

  8 dagar från 16 390 SEK
 • ÖsterrikeSingelresaYoga & Vandra Lech

  Ensamresenär och vandringssugen? Gillar du dessutom yoga som komplement till vandringen? Perfekt! Följ med WI-Resor till Lech i sommar. Vi lovar blommande alpängar, härliga yoga-pass, oförglömliga panoramavyer och bekvämt boende på fina Hotel Austria.

  8 dagar från 16 790 SEK